Objava prostega delovnega mesta »prometnik”

jul
4

Za podjetje F City – garažna hiša d.o.o., Ulica Vita Kraigherja 5, 2000 Maribor iščemo na področju Maribora »prometnika«. Zaposlitev nudimo  zagnani in ambiciozni osebo, ki bo izvajala dela in naloge na področju zagotavljanja nemotenega delovanja garažne hiše v centru mesta Maribor.

Opis delovnega mesta:

Prometnik bo odgovoren za izvedbo del, ki zagotavljajo nemoteno delovanje garažne hiše. Aktivnosti bodo zajemale obhode objektov in območij zaradi kontrole in tehničnega pregleda parkirišč, zagotavljanja pomoči najemnikov, dnevni popis vozil, blagajniška opravila, skrb za red in čistočo ter urejeno delovno okolje ter dela po pisnih navodilih nadrejenih oseb. Motiviranje sodelavcev in zadovoljstvo odjemalcev je ključno pri uspešnosti poprodajnih aktivnosti.

Pričakujemo:

-V. stopnja izobrazbe tehnične ali ekonomske smeri

– komunikativno in  samoiniciativno osebo, željno spoznati nova delovna področja in pridobiti delovne izkušnje ter nova znanja

Nudimo:

-Dinamično delo z veliko novega znanja

– Delo za nedoločen čas
-Možnost osebnega razvoja in napredovanje v poslovnem sistemu
-Priložnost zaposlitve, ki razvija potencial posameznika

 

Vaše prijave pričakujemo na naslovu zvezdana.koscak@flamin-holding.si, najkasneje do 30.3.2015.

Flamin Holding – zagotavljanje strateške in kapitalske podpore podjetjem

jun
27

Flamin Holding d.o.o. predstavlja organizacijsko družbo samostojnih podjetij, ki delujejo na področju finančnega poslovanja, marketinga, leasinga, prodaje in servisiranja avtomobilov, mednarodnega poslovanja, pomorskega prometa, mednarodne trgovine, inženiringa v proizvodnji in upravljanja nepremičnin.

Njegova primarna naloga je zagotoviti strateško in močno kapitalsko podporo svojim podjetjem na domačem in zahtevnem mednarodnem trgu pri poslovanju in širitvi dejavnosti. Flamin Holding, ki deluje kot naložbeni holding, za vsa svoja podjetja združuje področja informatike in računovodstva, kontrolinga in financ.