Dejavnosti

Flamin Holding d.o.o. je družba, ki povezuje samostojna hčerinska podjetja, katerih dejavnost se razvija na področjih finančnega poslovanja, lizinga, prodaje in servisiranja avtomobilov, mednarodnega poslovanja in trgovine, pomorskega prometa, inženiringa v proizvodnji in upravljanja nepremičnin.

Finance, Leasing

Na področju leasinga z dobrimi finančnimi rešitvami pokrivamo področje financiranja vozil. S 16 leti izkušenj smo korekten in dolgoročni poslovni partner. Financiramo nova in rabljena vozila vseh znamk po vsej Sloveniji.

Več

Avtomobilizem

S prodajo in servisom novih in rabljenih vozil v večjih mestih Slovenije zagotavljamo profesionalno ponudbo vozil Opel Chevrolet, Citroën, Peugeot, Hyundai, Kia, Mazda in Fiat. Z distribucijo nadomestnih delov in dodatne opreme za vozila pa zaokrožujemo celotno paleto storitev.

Več

Mednarodno poslovanje

Z dejavnostjo mednarodne trgovine in kontejnerskih prevozov smo dobro prisotni tudi v državah nekdanje Jugoslavije. Sodelujemo z večjimi svetovnimi ladjarji in trgujemo z določenimi produkti, kot so les, lesni polproizvodi, roto papir…

Več

Inženiring

Razvoj na področju inženiringa je v teku in je usmerjen v segmente višje dodane vrednosti.

Več

Nepremičnine

Kot sestavni del vsakega podjetja poudarjamo pomembnost parkirne hiše F-City v centru Maribora in stremimo k razširitvi dejavnosti na nove parkirne hiše in področje njihovega upravljanja.

Več